27 Abr 2016

Festival de la Ciència 2016

1 /

Eventop Carpas instal.la novament les seves carpes model Eventop a la Festa de la Ciència 2016. 

Muntatge de carpes negres tipus haima amb tarima ubicades en diferents espais al Passeig del Parc de la Ciutadella. Lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Deixeu-vos seduir per la recerca de frontera, el coneixement científic i avanços tecnològics.

Es van oferir més de 100 activitats en 30 espais per viure-ho en primera línia i a les mans dels seus protagonistes. Un festival per gaudir la ciència, la tecnologia i la innovació, apte per a tot tipus de públic. 

 • Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?
  17 Mar

  Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?


  Llogar carpes per a esdeveniments és molt popular i cada vegada adquireix més presencia pràcticament en tot tipus d´esdeveniments.

 • CISCO 2020
  10 Feb

  CISCO 2020


  Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.