28 Set 2021

Lloguer de carpes modulars Bordeus

1 /

Presentem muntatge de les nostres carpes modulars per esdeveniment celebrat a Barcelona. Les carpes modulars són funcionals i ofereixen una imatge confortable.

La instal·lació es realitza amb carpes de diferents mides, totes les carpes de color bordeus. Aquest model de carpes de lloguer amb estructura de tub de ferro, s'uneixen fins a cobrir la superfície necessària per a cada esdeveniment.

Per a aquest esdeveniment ens sol·liciten lloguer de carpes a Barcelona color bordeus però també disposem de carpes color beix i carpes color negre. Hi ha opció d'incorporar tarima de lloguer per donar més confort als convidats així com il·luminació.

En l'apartat de la nostra web de carpes trobarà més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes Barcelona.

 • Carpes Modulars
  10 Des

  Carpes Modulars


  Eventop Carpas, present amb el lloguer de carpes modulars per a esdeveniment particular.
 • Lloguer de carpes Eventop VIP
  02 Des

  Lloguer de carpes Eventop VIP


  Eventop Carpas realitza el muntage de lloguer de carpa a Barcelona color gris model Eventop.
 • Automobile Barcelona 2021
  13 Oct

  Automobile Barcelona 2021


  Torna el Automobile Barcelona 2021 i Eventop Carpas amb ells amb el muntatge de carpes per l´exposició de vehícles.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.