28 Set 2021

Lloguer de carpes modulars Bordeus

1 /

Presentem muntatge de les nostres carpes modulars per esdeveniment celebrat a Barcelona. Les carpes modulars són funcionals i ofereixen una imatge confortable.

La instal·lació es realitza amb carpes de diferents mides, totes les carpes de color bordeus. Aquest model de carpes de lloguer amb estructura de tub de ferro, s'uneixen fins a cobrir la superfície necessària per a cada esdeveniment.

Per a aquest esdeveniment ens sol·liciten lloguer de carpes a Barcelona color bordeus però també disposem de carpes color beix i carpes color negre. Hi ha opció d'incorporar tarima de lloguer per donar més confort als convidats així com il·luminació.

En l'apartat de la nostra web de carpes trobarà més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes Barcelona.

 • 6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017
  27 Nov

  6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017


  Eventop Carpas present amb el montatge de carpes model EVENTOP VIP, totes amb tarima, a la 6ª Edición del DAU BARCELONA,  esdeveniment celebrat del 17 al 26 de noviembre, al recinte de Fabra i Coat.
 • Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments
  02 Mar

  Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments


  Per Seguretat i Normativa a Eventop Carpas utilitzem contrapesos per subjectar les nostres carpes, si no és possible ancorar a terra o subjectar-les amb tensors o piquetes en l´entorn.
 • Primavera Sound 2016
  06 Jun

  Primavera Sound 2016


  Eventop Carpas present al Primavera Sound 2016 amb les seves carpes Eventop VIP i modulars.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.