28 Set 2021

Lloguer de carpes modulars Bordeus

1 /

Presentem muntatge de les nostres carpes modulars per esdeveniment celebrat a Barcelona. Les carpes modulars són funcionals i ofereixen una imatge confortable.

La instal·lació es realitza amb carpes de diferents mides, totes les carpes de color bordeus. Aquest model de carpes de lloguer amb estructura de tub de ferro, s'uneixen fins a cobrir la superfície necessària per a cada esdeveniment.

Per a aquest esdeveniment ens sol·liciten lloguer de carpes a Barcelona color bordeus però també disposem de carpes color beix i carpes color negre. Hi ha opció d'incorporar tarima de lloguer per donar més confort als convidats així com il·luminació.

En l'apartat de la nostra web de carpes trobarà més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes Barcelona.

 • Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments
  02 Mar

  Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments


  Per Seguretat i Normativa a Eventop Carpas utilitzem contrapesos per subjectar les nostres carpes, si no és possible ancorar a terra o subjectar-les amb tensors o piquetes en l´entorn.
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

 • Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment
  20 Feb

  Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment


  Organitzar un esdeveniment resulta aparentment senzill però requereix de temps i d'habilitats d'organització i una bona planificació.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.