28 Set 2021

Lloguer de carpes modulars Bordeus

1 /

Presentem muntatge de les nostres carpes modulars per esdeveniment celebrat a Barcelona. Les carpes modulars són funcionals i ofereixen una imatge confortable.

La instal·lació es realitza amb carpes de diferents mides, totes les carpes de color bordeus. Aquest model de carpes de lloguer amb estructura de tub de ferro, s'uneixen fins a cobrir la superfície necessària per a cada esdeveniment.

Per a aquest esdeveniment ens sol·liciten lloguer de carpes a Barcelona color bordeus però també disposem de carpes color beix i carpes color negre. Hi ha opció d'incorporar tarima de lloguer per donar més confort als convidats així com il·luminació.

En l'apartat de la nostra web de carpes trobarà més informació referent als nostres serveis de lloguer de carpes Barcelona.

 • Harley Days Barcelona 2015
  03 Jul

  Harley Days Barcelona 2015


  Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa que és, des de 2008, el Barcelona Harley Days.

 • Carpes Modulars de lloguer
  11 Mar

  Carpes Modulars de lloguer


  Servei de lloguer de carpes modulars per a celebració d´esdeveniment celebrat a Barcelona.
 • Lloguer de carpas VIP per esdeveniment esportiu
  09 Des

  Lloguer de carpas VIP per esdeveniment esportiu


  Evedevniment esportiu celebrat a Barcelona confía en Eventop Carpas per al servei de lloguer de carpes.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.