09 Des 2021

Lloguer de carpas VIP per esdeveniment esportiu

1 /

Esdeveniment esportiu de referència a Barcelona confia en Eventop Carpas per al muntatge de carpes amb tarima.

Realitzem el servei de lloguer de carpes Barcelona model Eventop VIP de mides 5x5mt. unides i lloguer de tarima creant diferents espais per a esdeveniment esportiu celebrat a Barcelona.

Per completar el servei instal·lem il·luminació amb focus LED a les nostres carpes i faldons perimetrals a la tarima de color negre per donar-li un bonic acabat. Les nostres tarimes de lloguer Barcelona estan fabricades amb fusta envernissada adaptant-nos a la mida de les carpes de lloguer Barcelona i formant així una superfície compacta i flotant.

El lloguer de carpes, en aquest muntatge demanades de color beix, juntament amb el lloguer de tarima creen espais càlids i acollidors. També disponible amb opció de venda.

 • Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015
  21 Mar

  Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015


  Eventop Carpas és present amb el seu nou model de Carpes VIP en la 38a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, entre el 9 i 17 maig de 2015, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor
 • Primavera Sound 2016
  06 Jun

  Primavera Sound 2016


  Eventop Carpas present al Primavera Sound 2016 amb les seves carpes Eventop VIP i modulars.
 • Barcelona Motordays 2018
  29 Jun

  Barcelona Motordays 2018


  Un any més, Eventop Carpas present al Barcelona Motordays 2018 amb carpes model Eventop per a la zona VIP del esdeveniment.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.