Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Complements

Parasols

1 /
Eventop Carpas disposa del lloguer de parasols per cobrir petits espais.

Disposem de mesures 3 mts. cuadrats en color cru amb l'estructura d´alumini lacat amb fusta, perfecte per a qualsevol paratge exterior natural. Amb aquest parasol en lloguer aconseguim protegir als nostres clients del sol i crear ambients diferents, ideals per coctel de benvinguda.

Eventop Carpas disposa de parasols en lloguer de gran facilitat de muntatge i atractiu disseny tant per a festes privades com de empresa. Complement perfecte per al seu jardí o espai exterior. Tots els para-sols disposen d'una base utilitzada de contrapès com a mesura de subjecció

Però si voleu donar un toc més especial al vostre esdeveniment, consulti les nostres carpes, o bé carpes model modular ,  carpes model Eventop VIP o carpes Shading (NOVETAT), de diferents mides adaptant-nos a l'espai, amb varietat de colors i totes elles amb cortines de tancament. Amb les nostres carpes pot crear espais més càlids i acollidors.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.