Parasols

1 /

Eventop Carpas disposa de servei de lloguer de parasols per cobrir petits espais.

 

És important tenir en compte a l'hora d'organitzar esdeveniments a l'aire lliure que amb l'arribada del bon temps i les altes temperatures hem de protegir els nostres convidats del sol perquè gaudeixin de l'esdeveniment, ja sigui en un esdeveniment particular o en un esdeveniment d´ empresa. El lloguer de parasols es perfecte per a qualsevol paratge exterior natural. Amb aquest parasol de lloguer aconseguim protegir els nostres clients del sol i crear ambients diferents, ideals per a còctels de benvinguda o aperitius. També són perfectes per a cobrir zones de terrasses en hotels o restaurants a la primavera o estiu.

 

Els parasols de lloguer són quadrats i de mesures 3x3 mts. en color cru amb l'estructura d'alumini lacat en fusta, i una alçada de 2,79 mts. Tots els para-sols disposen d'una base utilitzada de contrapès com a mesura de subjecció.

 

Si necessita protegir amb ombra més espai podem instal·lar carpes de lloguer per a cobrir un major espai, (carpes que protegeixen no només de el sol sinó també de la pluja) i complementar-lo amb el lloguer de parasols. Realitzem els nostres serveis a tota Catalunya, ens desplacem allà on ho necessiti.

 

Eventop Carpas disposa de  parasols de lloguer de gran facilitat de muntatge i desmuntatge, tant per a festes privades com esdeveniments d'empresa, un complement perfecte per al seu jardí o espai exterior


Para-sols per a esdeveniments

Però si voleu donar un toc més especial al vostre esdeveniment, consulti les nostres carpes de lloguer , o bé carpes model modular ,  carpes model Eventop VIP o carpes Shading (NOVETAT), de diferents mides adaptant-nos a l'espai, amb varietat de colors i totes elles amb cortines de tancament. Amb el nostre servei de lloguer de carpes pot crear espais més càlids i acollidors.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars