06 Abr 2017

Fira gastronòmica 'Sant Cugat ve de gust' 2017

1 /
L'ajuntament de Sant Cugat del Vallès organitza la fira gastronòmica "Sant Cugat veu de gust" del 27 de març al 2 d'abril de 2017.

Un total de cinc espais al centre neuràlgic de la ciutat, van acollir totes les activitats d'aquesta mostra: degustació, venda de productes i xerrades. Espai de confluència i vivència de la gastronomia dels comerços de Sant Cugat. Esdeveniment de primavera de gran afluència a la zona del Vallès.

Eventop Carpas ha estat present i li ha donat un toc distintiu a l'esdeveniment instal·lant les seves carpes Eventop VIP.

Lloguer de carpes beige 5x5mts. amb cortines de tancament algunes amb tarima, creant diferents espais segons la necessitat de l'esdeveniment. Aquestes carpes estan homologades amb certificat de resistència al foc i vent.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.