14 Set 2021

Carpes de lloguer per esdeveniments

1 /

Des de l'inici de la pandèmia, molts esdeveniments han estat anul·lats, posposats o celebrats amb grans mesures de seguretat. Però a poc a poc es va acostant la nova normalitat i reprenent de nou l'organització d'esdeveniments com fires, festes populars, esdeveniments corporatius així com casaments. I aquí estem nosaltres, amb molta il·lusió de poder col·laborar en l'organització d'esdeveniments amb serveis de lloguer de carpeslloguer de tarima així com lloguer d'escenaris i lloguer de para-sols.

La nova normalitat requereix unes mesures de seguretat i protecció com distància social, ús de mascareta i ventilació. Per això molts esdeveniments s'organitzen a l'exterior, sempre tenint present les mesures de seguretat COVID-19 recomanades en cada moment i en cada localitat.

Però en ocasions la climatologia no acompanya i apropant-se la tardor és fàcil trobar-nos amb dies de pluges i tempestes. Per això és important pensar, a l'hora d'organitzar un esdeveniment, en el lloguer de carpes Barcelona per protegir els convidats tant de la pluja com del vent, i seguir gaudint dels avantatges d'estar a l'aire lliure, així com en el lloguer de tarima Barcelona , ​​com aïllament tèrmic, per a poder oferir un major confort als assistents.

Us presentem alguns dels nostres últims treballats de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Visita a la nostra web l'apartat de carpes de lloguer i venda així com de tarima de lloguer i venda per a més informació dels nostres serveis
 • 25 Mar


  Presentem muntatge de carpes VIP a esdeveniment esportiu a peu de pistes d'esquí.
 • Rock Fest Barcelona 2019
  05 Jul

  Rock Fest Barcelona 2019


  Torna al Parc de Can Zam la 6ª Edició del Rock Fest on Eventop Carpas ha estat de nou present amb carpes Vip y carpes modulars.

 • Motordays 2016
  15 Jun

  Motordays 2016


  Barcelona Motordays 2016 compta amb Eventop Carpas, per cobrir totes les Zones VIP.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.