14 Set 2021

Carpes de lloguer per esdeveniments

1 /

Des de l'inici de la pandèmia, molts esdeveniments han estat anul·lats, posposats o celebrats amb grans mesures de seguretat. Però a poc a poc es va acostant la nova normalitat i reprenent de nou l'organització d'esdeveniments com fires, festes populars, esdeveniments corporatius així com casaments. I aquí estem nosaltres, amb molta il·lusió de poder col·laborar en l'organització d'esdeveniments amb serveis de lloguer de carpeslloguer de tarima així com lloguer d'escenaris i lloguer de para-sols.

La nova normalitat requereix unes mesures de seguretat i protecció com distància social, ús de mascareta i ventilació. Per això molts esdeveniments s'organitzen a l'exterior, sempre tenint present les mesures de seguretat COVID-19 recomanades en cada moment i en cada localitat.

Però en ocasions la climatologia no acompanya i apropant-se la tardor és fàcil trobar-nos amb dies de pluges i tempestes. Per això és important pensar, a l'hora d'organitzar un esdeveniment, en el lloguer de carpes Barcelona per protegir els convidats tant de la pluja com del vent, i seguir gaudint dels avantatges d'estar a l'aire lliure, així com en el lloguer de tarima Barcelona , ​​com aïllament tèrmic, per a poder oferir un major confort als assistents.

Us presentem alguns dels nostres últims treballats de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Visita a la nostra web l'apartat de carpes de lloguer i venda així com de tarima de lloguer i venda per a més informació dels nostres serveis
 • CISCO 2020
  10 Feb

  CISCO 2020


  Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP
 • Avantatges de llogar Carpes per a Casaments
  17 Feb

  Avantatges de llogar Carpes per a Casaments


  A l'hora d'organitzar un casament és important tenir present l'opció de llogar carpes per protegir els convidats del sol, la pluja o el vent.
 • Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment
  20 Feb

  Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment


  Organitzar un esdeveniment resulta aparentment senzill però requereix de temps i d'habilitats d'organització i una bona planificació.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.