17 Mar 2020

Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?

1 /

El lloguer de carpes per a actes és molt popular i cada vegada adquireix més presència pràcticament en tot tipus d'esdeveniments, esdeveniments corporatius, esdeveniments particulars, casaments, aniversaris ... Sol ser una instal·lació provisional generalment amb muntatge en zones exteriors. Es poden acoblar a qualsevol entorn i superfície i és un servei molt sol·licitat pel seu ràpid muntatge i desmuntatge, el seu caràcter versàtil i senzillesa.

A l'hora de triar un model de carpa cal tenir en compte diferents factors:

  • Considerar l'aforament màxim, és a dir nombre màxim de convidats que assistiran a l'esdeveniment i que es preveu estaran al mateix temps a l'interior de la carpa, per poder valorar la grandària necessària de la carpa. Les nostres carpes, ja siguin carpes modulars o carpes model Eventop VIP, són de diferents mesures concretes però poden unir-se i així crear l'espai necessari per a cada tipus d'esdeveniment.
  • Confirmar que la carpa estigui homologada, ja que hi ha unes Normatives Europees de seguretat. Totes les nostres carpes disposen de Certificat d'Homologació expedit per DEVECEM (Despatx de verificació de carpes i estructures mòbils), càlculs de solidesa estructural segons norma UNE EN 13782 "Estructures temporals, Carpes, Seguretat".
  • Tenir en compte factors externs, com la climatologia (possibles pluges, calor, vent). En Eventop Carpas oferim a totes les nostres carpes cortines de tancament amb cremallera, fàcils d'obrir o tancar segons necessitats de l'esdeveniment i de el clima.
  • Horari de el muntatge / desmuntatge i de l'esdeveniment en general, dia o nit. Durant el dia farem servir carpes de color beix, color més càlid que permet més claredat i no filtra tant la calor com amb el color negre, més utilitzat per a esdeveniments de nit.
  • Ubicació de la instal·lació de les carpes així com el tipus de sòl on es van a muntar amb l'opció de llogar tarima per major confort. També cal tenir en compte les zones d'accés, espais necessaris d'entrada i sortida de l'recinte per als assistents.
  • Permisos i llicències necessaris per al muntatge de carpes (en cas de ser via pública necessari sol·licitar permís a l'Ajuntament de la localitat, segons la seva normativa municipal. Si el lloc és privat els permisos es sol·liciten al propietari).
  • Estètica de les carpes d'acord amb l'esdeveniment i l'entorn (color o model). Per exemple les nostres carpes model Eventop VIP amb bigues de fusta i tipus haima s'integren fàcilment en plena natura.

En Eventop Carpas disposem de lloguer de carpes Modulars ja siguin de color beix, negre o bordeus i de diferents mesures així com de lloguer de carpes Eventop VIP de color beix, negre o transparent, carpes plegables i carpes magatzem.

No dubti a sol·licitar informació, prepararem un projecte que s'adapti a les seves necessitats i li aconsellarem la millor opció per al seu esdeveniment.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.