15 Jul 2016

Rock Fest 2016

1 /
Eventop Carpas està present amb  el lloguer de carpes model Eventop VIP i lloguer de tarima a la 3ª Edició del Rock Fest Barcelona 2016, els dies 15, 16 i 17 de juliol de 2016 al Parc Zam de Sta. Coloma, on es pot trobar la millor música Rock i Heavy Metal espanyol i internacional.

Muntatge de carpes model Eventop VIP negres amb plataforma per poder ubicar una gran zona de restauració al llarg de tot l'esdeveniment. Carpes amb certificat de resistència al foc i al vent. Carpes color negre, també disponibles en color beige i transparents.
 • Saló Internacional de l´Automòbil de Barcelona 2017
  29 Mai

  Saló Internacional de l´Automòbil de Barcelona 2017


  Eventop Carpas present un any més amb les seves carpes model Eventop VIP i carpes Modulars a la 39ª Edició del Saló Internacional de l´Automobil a Barcelona.
 • Carpes instal·lades en un espai amb desnivell
  06 Abr

  Carpes instal·lades en un espai amb desnivell


  Ha de realitzar un esdeveniment a casa seva i l'únic espai que disposa té desnivell? En Eventop Carpas ens adaptem a totes les necessitats.
 • Harley Days Barcelona 2015
  03 Jul

  Harley Days Barcelona 2015


  Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa que és, des de 2008, el Barcelona Harley Days.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.