14 Jun 2019

Barcelona Motordays 2019

1 /

Comença un any més la 6to6 europe tour a Barcelona. Eventop Carpas de nou present amb el lloguer de carpes VIP de mesures 5x5mt.

Realitzem el muntatge de carpes model Eventop VIP color negre creant diferents ubicacions a la Zona VIP per a l'exposició de cotxes esportius i exclusius així com a zona de restauració.

Les nostres carpes Eventop VIP, amb sostres tipus haima i bigues de fusta laminada crea espais de luxe i confort donant un toc especial a cada esdeveniment. Carpes exclusives per a important esdeveniment del món del motor celebrat al port de Barcelona.

Aquest model de carpes també està disponible en color beix i transparent.

 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
 • 12è Festival de la Ciència 2018
  10 Des

  12è Festival de la Ciència 2018


  12è Edició del Festival de la Ciència sol·licita a EVENTOP CARPAS el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

 • Carpes VIP amb sostres Transparents a esdeveniment de Moda
  19 Gen

  Carpes VIP amb sostres Transparents a esdeveniment de Moda


  Empresa de moda organitza important esdeveniment celebrat a Barcelona. Eventop Carpas instal·la el seu nou model de carpes amb sostres transparents.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.