Carpa SKYLINE

1 /

Si hem de destacar una carpa de lloguer, aquesta és la carpa SKYLINE amb un disseny nou de sostre corbat, la marquesina que cobreix la terrassa amb línies corbades més modernes i amb finestres horitzontals panoràmiques. Aquest model de carpa de lloguer per a esdeveniments disposa de diferents configuracions, formes i mides degut a la seva estructura modular de carpa de dos o tres pisos.

Disposem de l´opció d´incorporar una terrassa exterior coberta així com una galeria interior amb vistes a la planta inferior, podem emmoquetar tota la superfície de la carpa i instal·lar il·luminació per a carpes, tarima de lloguer per a carpes o climatització per a carpes.

Si esteu interessats en el lloguer de carpes Barcelona, truqueu-nos i us oferirem la millor solució per al vostre esdeveniment.

Fitxa Tècnica

Amplada estàndard 10m, 15m i 20m

Longitud estàndard Modular cada 5m

Alçada dels laterals VEURE PLÀNOL

Alçada màxima VEURE PLÀNOL

Distància entre quadernes 5m

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.