Carpa AURA

1 /

Hi ha molta varietat de models de carpes de lloguer però sens dubte el model de carpa AURA és la millor elecció per la configuració flexible a l'hora d'organitzar un esdeveniment.

El lloguer de carpes per a esdeveniments és un servei molt pràctic per crear espais eventuals on poder celebrar esdeveniments corporatius o particulars, casaments o festivals.

Els sostres de les carpes de lloguer model AURA poden tenir diferents formes, ja sigui a dues aigües o cònica, amb sostre en punta oferint una aparença més festiva, i amb terminacions de les façanes planes o en forma d'absis, d'aquí la seva flexibilitat a l'hora de configurar la carpa. Aquestes diferents opcions es poden acoblar entre elles i estendre's en longitud tant com sigui necessari. La seva estructura és completament adosable al model de carpa HALL

També instal·lem els sostres de les carpes de lloguer Transparents i incorporar complements per a carpes com poden ser: lloguer de tarima per a carpes, il·luminació per a carpes, lloguer d'escenari, tancaments per a carpes…. Amb tot això, podem crear una carpa de lloguer personalitzada.

Sol·liciteu-nos pressupost de lloguer de carpes Barcelona sense compromís. Us oferirem la millor solució, creativa i innovadora perquè el vostre esdeveniment sigui un èxit.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars

 • Carpa HALL

  Carpa HALL

  Model de carpa HALL ideal per a grans esdeveniments, amb acabats personalitzats segons necessitats de l´esdeveniment. 

  Veure més
 • Carpa TFS

  Carpa TFS

  La carpa mes indicada per a grans esdeveniments, como concerts o festivales, degut a la seva altura i les seves formes curves es la Carpa TFS
  Veure més
 • Carpa ARCADIA

  Carpa ARCADIA

  Model de carpa ARCADIA, amb un nou disseny arquejat a la coberta, ideal per a grans esdeveniments.

  Veure més
 • Carpa SKYLINE

  Carpa SKYLINE

  Si necessita una carpa amb dues o tres altures disposem de la carpa SKYLINE, carpa amb línies curvades mes modernes.
  Veure més
 • Carpa BELL-END

  Carpa BELL-END

  Carpa BELL-END, amb terminaciones de les façanes de la carpa en forma circular. Carpa original amb complements

  Veure més