Carpa TFS

1 /

La carpa TFS (Tensió Fabric Structure) és la carpa de lloguer més indicada per a grans esdeveniments com a concerts, festivals o esdeveniments esportius així com per a carpa magatzem a causa de la seva gran altura interior i les seves formes corbades.

La carpa de lloguer Tfs està fabricada en perfils d'alumini anoditzat d'aliatge 6061-T6 sobre plaques de suport formada per una estructura d'alumini combinada amb lona de PVC tensada. Aquest model de carpa és autoportant i sense pals centrals que proporciona una superfície diàfana íntegrament, amb aspecte de construcció permanent i segura.

Podem incorporar al servei del lloguer de carpes els acabats que s'adeqüin més a cada esdeveniment. Complements per a carpes ja siguin portes, climatització, il·luminació o tarima de lloguer.

Disposem de certificat de seguretat VCA i sempre complint les normes de seguretat.

Model ideal com a carpes per a esdeveniments. Sol·liciti'ns sense compromís pressupost de lloguer de carpes per a esdeveniments.

Fitxa  Tècnica

Amplada estàndard  30m y 40m

Longitud estàndard Il·limitada

Alçada dels laterals 4m

Alçada màxima 11,5m i 14,8m

Distància entre quadernes 5m

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.