17 Feb 2022

Avantatges de llogar Carpes per a Casaments

1 /

S'aproxima la primavera i amb això la celebració de molts casaments, tan anhelats per aquelles parelles de nuvis que no van poder celebrar el seu gran dia el 2020 ni el 2021. A causa de la pandèmia molts casaments programats van haver de ser posposats per a aquest any.

Actualment està molt de moda celebrar els casaments a l'aire lliure a jardins de cases particulars o zones exteriors a masies o finques especialitzades. Però de vegades la climatologia no acompanya i és fàcil trobar-nos amb dies de pluges i tempestes. Per això és important, a l'hora d'organitzar un casament, tenir present l'opció de llogar carpes per protegir els convidats tant de les pluges com del vent o bé del sol en cas d'aquells dies calorosos d'estiu i així poder continuar gaudint dels avantatges de ser a l'aire lliure. També amb el lloguer de para-sols.

El lloguer de carpes per a casaments té molts avantatges: les carpes s'ajusten a la mesura que calguin segons el nombre de convidats i de l'espai disponible, carpes de lloguer Barcelona de diferents colors o bé carpes transparents per continuar gaudint de l'entorn. Oferim l'opció d'incorporar il·luminació i climatització al nostre servei de lloguer de carpes.

A Eventop Carpas disposem de carpes de lloguer Barcelona model Eventop VIP tipus jaima que destaquen per la seva elegància, amb bigues de fusta que s'integren amb la natura, carpes ideals per a casaments i esdeveniments especials, creant amb les nostres carpes de lloguer espais únics i acollidors.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.