27 Jul 2017

Rock Fest Barcelona 2017

1 /
En la 4ª Edició Rock Fest Barcelona 2017, un dels esdeveniment  de lé estiu més important per als amants del Rock y Metal celebrat a Barcelona, tornen a comptar amb els serveis d´Eventop Carpas per cubrir diferents espais amb el lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Creada una gran zona de restauració de 500 m2 amb la unió de carpes model Eventop VIP negres totes elles amb tarima, i diverses carpes Modulars negres per la zona de barres.
 • Festival de la Ciència 2016
  27 Abr

  Festival de la Ciència 2016


  Eventop Carpas instal.la novament les seves carpes model Eventop a la Festa de la Ciència 2016 al Parc de la Ciutadella de Barcelona.
 • Qué es millor per al nostre esdeveniment: Tarima o Escenari?
  01 Set

  Qué es millor per al nostre esdeveniment: Tarima o Escenari?


  El lloguer de tarima es un element important a la majoría d´esdeveniments, tarimes arran de terra o escenaris elevats.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.