19 Nov 2019

Carpes VIP per inauguració de Restaurant

1 /
Important resturant de Barcelona sol·licita el nostre servei de lloguer de carpes Eventop VIP amb motiu de la seva inauguració.

Muntatge, situat a peu de platja, de les nostres carpes model Eventop VIP per crear un espai exterior a la seva terrassa amb la unió de carpes de mesures 5x5mt. amb sostres color beix i sostres transparents. Afegim la instal·lació de la nostra tarima per donar major confort i calidesa a l'espai.

Les nostres carpes tipus haima inclouen cortines de tancament del mateix color que el sostre de les carpes, amb possibilitat de combiarlas, per protegir els assistents del fred i de l'aigua.
 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
 • Carpes Modulares per esdeveniment
  14 Feb

  Carpes Modulares per esdeveniment


  Muntaje de les nostres carpes Modulars negres de mesura 6x6mt. per esdeveniment celebrat a Lloret.
 • Les carpes i el vent
  11 Jun

  Les carpes i el vent


  El vent, principal enemic a les instal.lacions de carpes per esdeveniments.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.