10 Des 2018

Carpes Modulars

1 /

Muntatge de quatre carpes model modular de mesures 6x6mt. unides per esdeveniment particular. Carpes amb estructura de tub de ferro folrat del mateix color que la carpa. Realitzem la instal·lació de tarima per a major confort tot i el desnivell del lloc; tarima de fusta envernissada amb faldó negre. Ens adaptem a l'espai i a les necessitats de cada esdeveniment.

Carpes modulars color beix amb cortines de tancament del mateix color. Per facilitar als assistents l'accés a la carpa instal·lem una rampa.

Servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Aquest model de carpes està disponible en diferents mides (3x3mt. 4x4mt. 5x5mt. 6x6mt, 5x10mt.) i diferents colors (negre, bordeus i beix).

 • CISCO 2020
  10 Feb

  CISCO 2020


  Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP
 • Carpes instal·lades en un espai amb desnivell
  06 Abr

  Carpes instal·lades en un espai amb desnivell


  Ha de realitzar un esdeveniment a casa seva i l'únic espai que disposa té desnivell? En Eventop Carpas ens adaptem a totes les necessitats.
 • Rock Fest Barcelona 2017
  27 Jul

  Rock Fest Barcelona 2017


  Eventop Carpas present a la 4ª Edició del Rock Fest Barcelona 2017 amb les seves carpes model Eventop VIP

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.