10 Des 2018

Carpes Modulars

1 /

Muntatge de quatre carpes model modular de mesures 6x6mt. unides per esdeveniment particular. Carpes amb estructura de tub de ferro folrat del mateix color que la carpa. Realitzem la instal·lació de tarima per a major confort tot i el desnivell del lloc; tarima de fusta envernissada amb faldó negre. Ens adaptem a l'espai i a les necessitats de cada esdeveniment.

Carpes modulars color beix amb cortines de tancament del mateix color. Per facilitar als assistents l'accés a la carpa instal·lem una rampa.

Servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

Aquest model de carpes està disponible en diferents mides (3x3mt. 4x4mt. 5x5mt. 6x6mt, 5x10mt.) i diferents colors (negre, bordeus i beix).

 • Escenaris i Tarimes
  22 Jun

  Escenaris i Tarimes


  Eventop Carpas present a diferents esdeveniments  amb el muntatge dels seus escenaris, tarimes i pistes de ball per a inauguracions, festes de fi de curs i celebracions especials.
 • Saló Internacional del Cómic Barcelona 2017
  06 Abr

  Saló Internacional del Cómic Barcelona 2017


  Eventop Carpas està present a la 35a Edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona .
 • Lloguer de carpes EVENTOP VIP
  10 Des

  Lloguer de carpes EVENTOP VIP


  Muntatge de les nuestres carpes model Eventop VIP per a diferents esdeveniments particulars.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.