07 Abr 2022

Carpa Arcadia per exposición del FC Barcelona

1 /

Instal·lem una gran carpa a Barcelona de 400m2 per a una exposició organitzada pel FC Barcelona situada a l'esplanada de tribuna del Camp Nou, on s'han exposat maquetes, audiovisuals i tots els detalls de la proposta per al finançament del projecte sobre l´Espai Barça.

Realitzem el muntatge d'una carpa de lloguer model Arcadia, carpa per a grans esdeveniments, de mides 20x20m, amb un nou disseny arquejat de la coberta, creant una carpa bonica i elegant ideal per a esdeveniments especials. Complementem  el servei amb la instal·lació de tarima de lloguer emmoquetada per oferir un major confort.

Aquest model de carpa Barcelona disposa de sostres de color blanc o bé transparent, però en aquesta ocasió, a petició del client, folrem tant sostres com els laterals de la carpa amb tela negra per donar més elegància a la carpa.

Més informació de les nostres carpes de lloguer Arcàdia a la nostra web, a l'apartat Carpes grans esdeveniments. No dubteu en sol·licitar-nos pressupost per al vostre proper esdeveniment ja sigui amb lloguer de carpes modulars, lloguer de carpes Eventop o lloguer de carpes grans esdeveniments.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.