02 Mar 2020

Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments

1 /

A l'hora de sol·licitar un servei de lloguer de carpes és molt important, per Seguretat, tenir en compte el tipus de subjecció que utilitzarem a l'hora d'instal·lar les carpes.

En Eventop Carpas complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, sent respectuosos amb el medi ambient. Segons la normativa europea UNEIX EN 13782 que estableix els requisits de seguretat aplicables a les carpes, aquestes han de tenir una resistència a el vent de 100 km./h. El vent és el major enemic d'aquest tipus d'establiments ja que les pot arrossegar i aixecar de terra.

Per Seguretat i Normativa cal ancorar les carpes en el paviment o subjectar-les amb tensors o piquetes en l'entorn. Si triem l'opció d'ancorar les carpes a terra cal analitzar el tipus de terreny ja que en ocasions que no és possible per ser sòl inestable, per exemple a la platja on les piquetes no queden ben subjectes i es poden extreure amb facilitat. També cal tenir en compte que en zones asfaltades que pertanyin a via pública els municipis no solen permetre ancorar al paviment sense els permisos corresponents. Si per qualsevol motiu no és possible ancorar a terra les carpes o subjectar-les amb algun element de l'entorn, utilitzarem Contrapesos per les carpes com a element de seguretat.

Els contrapesos per carpes es determinen segons els quilos a subjectar. És a dir, per a una carpa petita s'utilitzaran contrapesos a menys quilos. En cas de llogar carpes de grans dimensions utilitzaríem contrapesos de formigó, per a una major seguretat. Si en el lloguer de carpes també es realitza el lloguer de tarima el pes dels contrapesos disminueix lleugerament.

En zones habituals de forts vents o que la climatologia ho requereixi reforcem els contrapesos amb més pes. En Eventop Carpas utilitzem plaques de ferro de 20 kg. juntant tantes com es necessitin fins a arribar al pes necessari per a cada carpa i, per afavorir l'estètica, els cobrim amb calaixos de fusta o amb fundes del mateix color que la carpa, utilitzant contrapesos en cadascuna de les potes de la carpa , ya siguin carpes per a bodes , carpes per esdeveniments corporatius, o per cualquier cualquier tipus de celebració.

 • Escenaris i Tarimes
  22 Jun

  Escenaris i Tarimes


  Eventop Carpas present a diferents esdeveniments  amb el muntatge dels seus escenaris, tarimes i pistes de ball per a inauguracions, festes de fi de curs i celebracions especials.
 • Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment
  20 Feb

  Claus bàsiques per a organitzar un esdeveniment


  Organitzar un esdeveniment resulta aparentment senzill però requereix de temps i d'habilitats d'organització i una bona planificació.
 • Automobile Barcelona 2021
  13 Oct

  Automobile Barcelona 2021


  Torna el Automobile Barcelona 2021 i Eventop Carpas amb ells amb el muntatge de carpes per l´exposició de vehícles.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.