02 Mar 2020

Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments

1 /

A l'hora de sol·licitar un servei de lloguer de carpes és molt important, per Seguretat, tenir en compte el tipus de subjecció que utilitzarem a l'hora d'instal·lar les carpes.

En Eventop Carpas complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant a nivell nacional com internacional adaptant-nos a les necessitats i tecnologies actuals, sent respectuosos amb el medi ambient. Segons la normativa europea UNEIX EN 13782 que estableix els requisits de seguretat aplicables a les carpes, aquestes han de tenir una resistència a el vent de 100 km./h. El vent és el major enemic d'aquest tipus d'establiments ja que les pot arrossegar i aixecar de terra.

Per Seguretat i Normativa cal ancorar les carpes en el paviment o subjectar-les amb tensors o piquetes en l'entorn. Si triem l'opció d'ancorar les carpes a terra cal analitzar el tipus de terreny ja que en ocasions que no és possible per ser sòl inestable, per exemple a la platja on les piquetes no queden ben subjectes i es poden extreure amb facilitat. També cal tenir en compte que en zones asfaltades que pertanyin a via pública els municipis no solen permetre ancorar al paviment sense els permisos corresponents. Si per qualsevol motiu no és possible ancorar a terra les carpes o subjectar-les amb algun element de l'entorn, utilitzarem Contrapesos per les carpes com a element de seguretat.

Els contrapesos per carpes es determinen segons els quilos a subjectar. És a dir, per a una carpa petita s'utilitzaran contrapesos a menys quilos. En cas de llogar carpes de grans dimensions utilitzaríem contrapesos de formigó, per a una major seguretat. Si en el lloguer de carpes també es realitza el lloguer de tarima el pes dels contrapesos disminueix lleugerament.

En zones habituals de forts vents o que la climatologia ho requereixi reforcem els contrapesos amb més pes. En Eventop Carpas utilitzem plaques de ferro de 20 kg. juntant tantes com es necessitin fins a arribar al pes necessari per a cada carpa i, per afavorir l'estètica, els cobrim amb calaixos de fusta o amb fundes del mateix color que la carpa, utilitzant contrapesos en cadascuna de les potes de la carpa , ya siguin carpes per a bodes , carpes per esdeveniments corporatius, o per cualquier cualquier tipus de celebració.

 • Motordays 2016
  15 Jun

  Motordays 2016


  Barcelona Motordays 2016 compta amb Eventop Carpas, per cobrir totes les Zones VIP.
 • Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015
  21 Mar

  Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona 2015


  Eventop Carpas és present amb el seu nou model de Carpes VIP en la 38a edició del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona, entre el 9 i 17 maig de 2015, sota el lema Tecnologia, mobilitat sostenible i passió pel Motor
 • Oktoberfest Barcelona 2017
  27 Des

  Oktoberfest Barcelona 2017


  6ª Edició d'Oktoberfest Barcelona celebrada del 11 al 22 d'octubre i organitzada per Eventop Carpa.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.