25 Feb 2020

Esdeveniment de decoració amb les nostres carpes Eventop VIP

1 /

Eventop Carpas present en el muntatge de carpes model Eventop VIPcarpes model modular per esdeveniment d'exposició de productes de decoració celebrat a Barcelona.

Realitzem el servei de lloguer de carpes de color beix i lloguer de tarima instal·lada sobre gespa per albergar mobiliari i accessoris de decoració per a la llar.

Consisteix en el muntatge amb la unió de carpes formant diferents ubicacions per a diverses conegudes marques.

Actualment a l'organització d'esdeveniments és molt habitual sol·licitar lloguer de carpes ja que és un producte flexible i molt pràctic per a construir espais eventuals, i ja que tenim diferents mesures de carpes i podem unir-les entre si arribem als m2 necessaris per a cobrir cada esdeveniment.

Amb les nostres carpes VIP amb tarima aconsegueix donar-li un toc especial al seu esdeveniment ja que creem ambients càlids i acollidors. Amb el model de carpes Eventop VIP, tipus haima i estructura combinat amb fusta, alumini i acer inoxidable, formem espais únics i confortables i si instal·lem tarima, dissenyada com aïllament tèrmic i d'humitat de terra, creem una superfície compacta i flotant.

Té a la seva disposició més informació del nostre model de carpes Eventop VIP a l'apartat de carpes Eventop
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.