28 Abr 2022

Carpes modulars per a Catering

1 /

Eventop Carpas present al muntatge de carpes de lloguer model Modular realitzat a Barcelona per crear un espai on ubicar el càtering per a important esdeveniment celebrat a Fira Barcelona.

Hem unit dues carpes de lloguer per a esdeveniments de mides 5x10m cobrint una superfície de 100m2 i una carpa auxiliar de mides 5x5m. Combinem piquetes i contrapesos per a la subjecció de les carpes degut al tipus de terreny. Les nostres carpes de lloguer disposen de certificat d´homologació, són impermeables i amb resistència al vent de 100km/h.

Per aquest esdeveniment instal·lem carpes modulars color beix amb cortines perimetrals del mateix color que la carpa. Carpes funcionals i pràctiques ideals per a tot tipus d´esdeveniments.

Disposem de complements per a carpes: lloguer de tarima, il·luminació amb focus LED, climatització, para-sols de lloguer… No dubteu a sol·licitar-nos informació dels nostres serveis de lloguer de carpes per a esdeveniments. Realitzem projectes personalitzats segons les necessitats de cada esdeveniment

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.