14 Feb 2020

Carpes Modulares per esdeveniment

1 /

Presentem últim muntatge realitzat amb les nostres carpes moudulars. Consta de la unió de diferents carpes de mesures 6x6mt. i de color negre adaptant-nos a l'espai i les necessitats de l'esdeveniment. Ja que la superfície on s'instal·len no permet ancorar les carpes a terra utilitzem contrapesos en algunes potes de les carpes i aprofitem l'entorn per utilitzar cintes tensores per a una part de la subjecció. En Eventop Carpas la seguretat per als nostres clients és primordial.

El lloguer de carpes modulars ofereix una imatge molt confortable i són ideals per a casaments, esdeveniments esportius o qualsevol tipus de reunions ja que són molt funcionals.

Aquest model de carpes, d'estructura de tub de ferro, també està disponible en color beix i bordeus amb cortines de tancament i fundes d'estructura del mateix color que la carpa. Les mesures de les carpes també varia: 3x3mt. , 4x4mt., 5x5mt. 5x10mt., i es poden unir fins a cobrir l'espai necessari per a cada esdeveniment.

Visiteu l'apartat de carpes modulars per a més informació referent a caracterísitiques d'aquest model de carpes.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.