14 Feb 2020

Carpes Modulares per esdeveniment

1 /

Presentem últim muntatge realitzat amb les nostres carpes moudulars. Consta de la unió de diferents carpes de mesures 6x6mt. i de color negre adaptant-nos a l'espai i les necessitats de l'esdeveniment. Ja que la superfície on s'instal·len no permet ancorar les carpes a terra utilitzem contrapesos en algunes potes de les carpes i aprofitem l'entorn per utilitzar cintes tensores per a una part de la subjecció. En Eventop Carpas la seguretat per als nostres clients és primordial.

El lloguer de carpes modulars ofereix una imatge molt confortable i són ideals per a casaments, esdeveniments esportius o qualsevol tipus de reunions ja que són molt funcionals.

Aquest model de carpes, d'estructura de tub de ferro, també està disponible en color beix i bordeus amb cortines de tancament i fundes d'estructura del mateix color que la carpa. Les mesures de les carpes també varia: 3x3mt. , 4x4mt., 5x5mt. 5x10mt., i es poden unir fins a cobrir l'espai necessari per a cada esdeveniment.

Visiteu l'apartat de carpes modulars per a més informació referent a caracterísitiques d'aquest model de carpes.

 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • 25 Mar


  Presentem muntatge de carpes VIP a esdeveniment esportiu a peu de pistes d'esquí.
 • OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu
  12 Oct

  OKTOBERFEST BARCELONA, organitzada per Eventop carpes per 3r. any consecutiu


  Per 3er any consecutiu, Eventop Carpas organitza la Oktoberfest Barcelona a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavaresa.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.