17 Jun 2022

Carpes Shading per esdeveniments

1 /

Aquest model de carpes de lloguer Barcelona, ​​amb bigues de fusta combinada amb alumini està disponible en mides 5x5m i 4x5m. Per aquest esdeveniment unim 2 carpes de lloguer Shading per cobrir una superfície de 5x10m. Els telers del sostre els instal·lem de color beix però podem fabricar el color que més s'adeqüi a l'esdeveniment o al gust del client podent fer una combinació de colors. A les carpes de lloguer Shading els podem eliminar els telers i incorporar-los sostre tipus haima, transformant-se en carpes de lloguer mod. Eventop.

Per Normativa i seguretat les carpes per a esdeveniments requereixen un sistema de subjecció. En aquest cas, per evitar ancorar i danyar el terra, utilitzem contrapesos folrats per subjectar les nostres carpes.

El servei de lloguer de carpes per a esdeveniments es ideal per cobrir superfícies a l´exterior i protegir als convidats del sol, pluja o vent.

No dubteu a sol·licitar-nos informació referent al lloguer de carpes o lloguer de tarima. Estarem encantats d'oferir-vos un projecte personalitzat sense compromís.

 • Rock Fest 2015
  27 Ago

  Rock Fest 2015


  A la 2ª Edició del Rock Fest Barcelona 2015 Eventop Carpas va estar present amb les seves carpes Model Eventop.
 • Carpas para evento corporativo
  07 Jul

  Carpas para evento corporativo


  Eventop Carpas present al muntatge de lloguer de carpes Shading y mod. Modular per a esdeveniment celebrat a Barcelona.
 • Barcelona Motordays 2019
  14 Jun

  Barcelona Motordays 2019


  Eventop Carpas de nou present amb el lloguer de carpes Eventop per a cubrir l´espai de la la Zona VIP al Barcelona Motordays 2019
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.