Carpes

Carpes Shading

1 /
Presentem el nostre Nou model de Carpes Shading

Si vol gaudir d'una vetllada a l'aire lliure sense que li molesti el sol, vol celebrar un esdeveniment especial, ja sigui particular o d'empresa, li presentem les nostres carpes Shading, perfectes per crear espais d'ombra i gaudir dels paratges exteriors sense interrompre la circulació de l'aire. 

Podeu crear múltiples combinacions de colors i formes segons les necessitats de cada esdeveniment.

Es poden adossar a les nostres carpes model 'Eventop VIP' per crear una zona chill out exterior. Aquestes carpes estan obertes pels quatre laterals, sense tancaments, però si ho desitja podem instal·lar teles, de 1,50mt. d'ample cadascun amb caiguda lliure, cobrint parcialment algun dels laterals de la carpa per delimitar espais o donar un toc decoratiu. Teles 100% polièster amb varietat de colors a triar. 

El nostre model de carpa Shading és de fabricació pròpia, amb estructura de biga laminada de fusta envernissada i potes d'alumini. 

Per Seguretat i Normativa, si no és possible ancorar les carpes a terra o subjectar-les en l'entorn, utilitzem contrapesos com a mesura de subjecció de totes les nostres carpes. 


Característiques de les carpes Shading: 

Mesures disponibles per al lloguer de carpes Shading (podent unir tantes com l'espai ho requereixi) 

Carpes Shading 4x5mt.
Carpes Shading 5x5mt  


Accessoris per complementar el lloguer de carpes Shading

Il·luminació LED
Tarima de fusta envernissada, formant una peça única i compacta
Moqueta firal del color a escollir pel client
Mobiliari chill out o firal 


Solidesa estructural 

Càlculs segons norma UNE EN 13782 "Estructures temporals, Carpes, Seguretat" 


Estructura

Biga d'avet resistència al foc 0,7mm. per minut -42mm / h normativa ENV 1995-1-2
Components d'unió en acer inox. i aluminiPotes d'alumini 120x120 mm. aliatge 6082 normativa EN 573-3 anoditzat  


En Eventop Carpas, en el cas de la venda de carpes Shading realitzem un projecte més personalitzat ajustant-nos a les seves necessitats i sense perdre l'essència d'aquesta carpa. També disposem de carpes Eventop VIP (carpa estil i diseny haima combinat amb biga lamidada de fusta) i carpes modulars (carpes d'estructura de tub de ferro), tots dos models de diferents colors i mides, adaptant-nos a l'espai.

No dubti en demanar pressupost referent al lloguer de carpes o lloguer de tarima

Som una empresa ubicada a Montcada i Reixac, Barcelona. Prestem servei de lloguer de carpes principalment a la província de Barcelona però també lloguer de carpes a la resta de Catalunya. Així mateix, disposem de logística per realitzar muntatge de lloguer de carpeslloguer de tarima a nivell nacional.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.