01 Oct 2021

Lloguer de carpes VIP per esdeveniments

1 /

Presentem muntatge de les nostres carpes model Eventop VIP per esdeveniment celebrat a Barcelona. A poc a poc es reprèn la celebració d'esdeveniments sempre mantenint les mesures de seguretat COVID-19 establertes en cada moment.

Realitzem el servei de lloguer de carpes ancorades a terra mitjançant piquetes al jardí d'una casa particular per crear un espai exterior cobert.

El muntatge consta de la unió de dues carpes beix amb cortines de tancament. Aquest model de carpes de lloguer Barcelona, estan unides, comparteixen biga i potes. Les carpes model Eventop creen espai elegants i confortables i amb les seves bigues de fusta s'integren perfectament en el paisatge.

Per a més informació referent al lloguer de carpes us convidem a visitar a la nostra web a l'apartat de CARPES on trobareu totes les característiques i models de les nostres carpes.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.