10 Feb 2020

CISCO 2020

1 /
< Tornar

Muntatge en CISCO 2020, Fira celebrada al febrer a Fira Gran Via, amb més de 40 carpes del nostre model de carpes Eventop VIP. Carpes tipus haima amb bigues de fusta i sempre amb contrapesos per Normativa i Seguretat, resistents als forts vents soferts a Barcelona durant el muntatge de l'esdeveniment.

Creem diferents ubicacions amb la unió de diverses carpes de mesures 5x5mt., formant grups de carpes de color negre, carpes color beix i carpes transparents distribuïdes per tot el recinte. Incluim cortines de tancament amb cremallera del mateix color que els sostres de les carpes.

En algunes carpes també instal·lem tarima amb rampes per facilitar l'accés, creant espais més acollidors.

Lloguer de carpes i lloguer de tarima ideals per a esdeveniments.

 • Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments
  02 Mar

  Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments


  Per Seguretat i Normativa a Eventop Carpas utilitzem contrapesos per subjectar les nostres carpes, si no és possible ancorar a terra o subjectar-les amb tensors o piquetes en l´entorn.
 • Motordays 2016
  15 Jun

  Motordays 2016


  Barcelona Motordays 2016 compta amb Eventop Carpas, per cobrir totes les Zones VIP.
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.