27 Gen 2022

Esdeveniment esportiu amb carpes Modulars

1 /

El Club de Polo Barcelona requereix els serveis d' Eventop Carpas per al lloguer de carpes modulars per a esdeveniment esportiu organitzat a les seves instal·lacions.

Realitzem el muntatge de carpes de lloguer Barcelona, ​​carpes modulars d'estructura de tub de ferro folrats del mateix color que les carpes amb components d'unió d'alumini, en aquest cas el lloguer de carpes és de color beix,

Les carpes s'ancoren a terra, ja que el terreny ho permet, per garantir-ne la subjecció. Les carpes són impermeables i disposen de certificat d'homologació.

Per aquest model de carpes de lloguer disposem de diferents mides i colors: beix, negre i bordeus.

Per a més informació visiteu l'apartat de lloguer de carpes modulars.

 • Carpes Modulars de lloguer
  03 Nov

  Carpes Modulars de lloguer


  Lloguer de carpes modulars per a esdeveniment esportiu celebrat a Cabrils
 • Lloguer escenari
  12 Mar

  Lloguer escenari


  Eventop Carpas presenta el muntatge d'escenaris per a diversos esdeveniments.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.