29 Set 2013

Excellence Fair Barcelona 2013

1 /

Excellence Fair 2013 luxe i glamur a Barcelona confia en Eventop Carpas

Eventop Carpas està present amb el lloguer de carpeslloguer de tarima en el Excellence Fair 2013, realitzat del 25 al 28 de setembre en el marc del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, en un enclavament únic i obert al Mediterrani. La Excellence Fair 2013, és l'única Fira del Luxe i de l'Exclusivitat que se celebra a Espanya.

En aquest esdeveniment han coincidit les marques més representatives i prestigioses del panorama nacional i internacional en el sector així com un important nombre de públic gran consumidor de productes de luxe.

Eventop Carpas ha realitzat el muntatge de les seves carpes VIP, de fabricació pròpia, totes elles amb tarima, combinant cortines de tancament del mateix color que la carpa i transparents, complementant el muntatge amb mobiliari chill out i il·luminació, creant espais únics de luxe i confort

Podeu veure més detalls de lloguer de carpes per a esdeveniments al nostre apartat de Carpes.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.