25 Oct 2021

Noves carpes Mod. Eventop color GRIS

1 /

Eventop Carpas presenta la seva nova carpa model Eventop VIP color gris perla.

Realitzem el muntatge del nostre model de carpes de lloguer Eventop VIP amb sostre i cortines perimetrals de color gris perla creant un ampli espai al port marítim de Vilanova. Utilitzem contrapesos per la subjecció de la carpa.

Aquest model de carpes de lloguer degut a la seva estructura combinant bigues de fusta amb alumini s'integra fàcilment amb l'entorn. Aquestes carpes  són robustes i elegants ideals per a esdeveniments especials.

Disposem aquest model de carpes en color beix, negre i aquest any hem incorporat al nostre catàleg el color gris perla.

En aquesta època de l'any, on les pluges són presents amb més freqüència, el servei de lloguer de carpes Barcelona és ideal per protegir els convidats de la pluja i del fred. Juntament amb el lloguer de carpes també comptem amb el servei de lloguer de tarima per crear una superfície compacta i com a aïllament tèrmic per oferir un major confort
 • Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015
  02 Oct

  Eventop a l'Oktoberfest Barcelona 2015


  La Oktobefest Barcelona 2015, per 4t any consecutiu, l'organitza Eventop Carpas a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, on més de 100.000 persones van poder gaudir durant 10 dies d'aquesta festa popular d'origen bavarès.

 • Carpes de lloguer per esdeveniments
  14 Set

  Carpes de lloguer per esdeveniments


  Poc a poc van reprenent l´organització d´esdeveniments, sempre tenint present les mesures de seguretat COVID-19.
 • Saló del Manga Barcelona 2021
  12 Nov

  Saló del Manga Barcelona 2021


  Torna el Saló Manga a Barcelona en la seva 27ª Edició i Eventop Carpas de nou amb carpes modulars.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.