Lloguer de Tarima per a Escenari

1 /

LLOGUER DE TARIMES PER A ESCENARI

A Eventop Carpas disposem del servei de lloguer d´escenari per a esdeveniments, format per tarimes de fusta de 2x1m antilliscants i hidròfugues de gruix de 21mm. El lloguer d'escenari Barcelona i Catalunya està disponible a diferents alçades: 0,20m o 0,50m regulable a 0,80m.

Igual que les tarimes de lloguer per a esdeveniments, al lloguer d'escenari per a esdeveniments instal·lem un faldó perimetral negre i escala d'accés segons l'alçada. També tenim l'opció d'emmoquetar la tarima de lloguer amb moqueta del color a escollir.

El lloguer de tarimes Barcelona per a escenaris és ideal per a festes de final de curs, inauguracions o esdeveniments musicals així com xerrades o conferències.

No dubteu a visitar l'apartat de complements a la nostra web on trobareu més complements per al vostre esdeveniment: lloguer de para-sols, lloguer de faristol així com climatització.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars