08 Mar 2023

Esdeveniment a Laboratoris

1 /

Eventop Carpas present amb el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarimes per la celebració d´esdeveniment corporatiu a les instal·lacions d´important laboratori a Barcelona.

Per cubrir un espai de 150m2 hem utilitzat la unió de les nostres carpes de lloguer model Eventop amb sostre color negre i Cortines perimetrals del mateix color que les carpes. Instal·lem un sòl amb les nostres tarimes de lloguer de fusta, creant una superfície uniforme, estable i compacte junt amb les carpes. Per facilitar l’accés a les carpes per esdeveniments instal·lem rampes.

Les nostres carpes de lloguer model Eventop, d´estil i disseny de haima, amb potes d´alumini combinat a la part superior amb bigues de fusta, creant espais elegants i acollidors. Carpes VIP per esdeveniments especials.

Per més informació o si desitgeu sol·licitar pressupost podeu contactar amb nosaltres mitjançant la nostra web o per telèfon al 93 753 98 99.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.