21 Mai 2019

40a Edició del Automobile Barcelona 2019

1 /
El Saló de l'Automòbil de Barcelona 2019 celebra el seu centenari. En la seva 40a Edició, sota el nom de Automobile Barcelona, ​​esdeveniment del 11 al 19 de maig, commemora els seus 100 anys d'història amb un esdeveniment enfocat en el futur de l'automoció, ple d'activitats especials i amb una àmplia participació d'empreses.

Eventop Carpas present un any més en un dels principals i més importants esdeveniments celebrat a Barcelona, ​​amb el muntatge de carpes Model Eventop VIPcarpes Modulars distribuïdes per diferents espais de la fira.

En totes les nostres carpes, ja siguin carpes modulars o carpes VIP, totes elles homologades, per normativa i seguretat instal·lem contrapesos per garantir la subjecció de les carpes, ja que a via pública no és possible ancorar al terra.

Presentem el muntatge de carpes modulars de diferents mides i colors, algunes d'elles amb tarimes. Igualment realitzem el servei de lloguer de carpes VIP color beix amb lloguer de tarima així com carpes amb sostres i cortines transparents creant espais únics
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.