29 Mai 2017

Saló Internacional de l´Automòbil de Barcelona 2017

1 /

El Saló Internacional de l´Automobil s´ha convertit a la seva 39ª Edició en l´ Automobile Barcelona,  el primer saló que uneix les últimes novetats i tecnologies del vehicle conectat. 

L´event, es celebra del 11 al 21 de maig i compta amb la participació de 90 empreses en un espaci de 115.000 m2 ubicat a la Fira de Barcelona.

Un any més Eventop Carpas es present amb el lloguer de carpes cubrin espais de les grans marques.

Muntatges realitzats amb carpes Vip negres, carpes VIP beige, i també amb carpes modulars adaptades a les necessitats de cada marca, instal·lades en diferents ubicacions de la fira.

 • Motordays Barcelona 2015
  21 Mar

  Motordays Barcelona 2015


  Eventop Carpas està present a la Zona VIP de l'Six2Six del Motordays Barcelona 2015 amb les nostres Carpes model Eventop, els dies 6 i 7 de juny a un dels esdeveniments més importants i exclusiu del món del motor a Espanya
 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • Lloguer de carpes VIP per esdeveniments
  01 Oct

  Lloguer de carpes VIP per esdeveniments


  Presentem muntatge de lloguer de carpes VIP unides per esdeveniment particular
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.