27 Des 2017

Oktoberfest Barcelona 2017

1 /
La Plaça del Univers de Montjuïc, a Fira Barcelona, va acollir la 6ª edició de l'Oktoberfest Barcelona, gran festa popular organitzada per Eventop Carpas, celebrada del 11 al 22 d'octubre.

Muntatge de carpes model Eventop VIP amb tarima creant espais reservats per a col·laboradors i patrocinadors i on una carpa principal de 4.500 m2 va albergar a més de 100.000 persones durant 12 dies sense interrupcions, amb música en viu, menjar bàbar importat  i amb l'autèntica cervesa Paulaner Oktoberfest Bier , que es elabora únicament amb motiu de l'Oktoberfest.

La inauguració va contemplar la tradicional cerimònia d'obertura del barril de la mà de l'actor i director català José Corbacho i el director gerent de la Cambra de comerç Alemany per a Espanya, Walther von Plettenberg. Ells van ser els encarregats de fer els honors en el ritual d'obertura i van brindar al crit de 'prost' (salut), seguint la tradició alemanya.
 • Carpes modulars per a Catering
  28 Abr

  Carpes modulars per a Catering


  Muntatge de carpes de lloguer model modular per a utilitzar per catering per esdeveniment celebrat a Barcelona. 
 • Motordays 2016
  15 Jun

  Motordays 2016


  Barcelona Motordays 2016 compta amb Eventop Carpas, per cobrir totes les Zones VIP.
 • Rock Fest 2016
  15 Jul

  Rock Fest 2016


  Eventop Carpas està present a la 3ª Edició de Rock Fest Barcelona 2016.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.