27 Des 2017

Oktoberfest Barcelona 2017

1 /
La Plaça del Univers de Montjuïc, a Fira Barcelona, va acollir la 6ª edició de l'Oktoberfest Barcelona, gran festa popular organitzada per Eventop Carpas, celebrada del 11 al 22 d'octubre.

Muntatge de carpes model Eventop VIP amb tarima creant espais reservats per a col·laboradors i patrocinadors i on una carpa principal de 4.500 m2 va albergar a més de 100.000 persones durant 12 dies sense interrupcions, amb música en viu, menjar bàbar importat  i amb l'autèntica cervesa Paulaner Oktoberfest Bier , que es elabora únicament amb motiu de l'Oktoberfest.

La inauguració va contemplar la tradicional cerimònia d'obertura del barril de la mà de l'actor i director català José Corbacho i el director gerent de la Cambra de comerç Alemany per a Espanya, Walther von Plettenberg. Ells van ser els encarregats de fer els honors en el ritual d'obertura i van brindar al crit de 'prost' (salut), seguint la tradició alemanya.
 • Saló del Manga Barcelona 2021
  12 Nov

  Saló del Manga Barcelona 2021


  Torna el Saló Manga a Barcelona en la seva 27ª Edició i Eventop Carpas de nou amb carpes modulars.
 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • World Padel Tour - Andorra 2017
  14 Nov

  World Padel Tour - Andorra 2017


  Eventop Carpas ha estat present al World Padel Tour 2017 amb les seves carpes model Eventop VIP.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.