01 Set 2021

Qué es millor per al nostre esdeveniment: Tarima o Escenari?

1 /

Organitzar un esdeveniment no és senzill, però no es preocupi, nosaltres li assessorarem en tot moment per aconseguir realitzar el seu esdeveniment amb èxit. Som una empresa de confiança amb un equip tècnic amb àmplia experiència en l'organització d'esdeveniments.

Si ha d'organitzar un esdeveniment musical, una inauguració, una conferència, cobrir una piscina o donar major confort als seus convidats, no dubti en consultar-nos, li oferirem la millor solució per al seu esdeveniment.

El lloguer de tarima és un element important de la majoria dels esdeveniments. Les tarimes poden instal·lar-se a arran de terra, creant superfícies compactes o bé elevades creant escenaris per a esdeveniments que poden ser a diferents altures, segons cada esdeveniment.

Els escenaris per a esdeveniments són ideals per a muntar una taula presidencial a l'hora de realitzar una conferència, xerrada o inauguració que es poden complementar amb el lloguer d'un faristol. Però també són perfectes per a esdeveniments musicals així com celebracions de festes de fi de curs.

Els escenaris de lloguer són estructures d'alumini i acabat en fusta 100% antilliscant i hidròfug de planxes de 2x1mt. per formar una superfície de la mesura que necessiti. L'altura pot ser de: 20cm., 50cm. o bé regulable fins 80cm. Per poder accedir instal·lem escales a un costat o als dos i cobrim els escenaris amb faldó perimetral negre per donar-li un acabat més elegant.

Però si el que desitja és donar un major confort als seus convidats, l'esdeveniment se celebra en una superfície irregular o no vol fer mal el seu jardí, recomanem el lloguer de tarima per a esdeveniments, a 13cm. de terra. La tarima de lloguer és perfecta com aïllament tèrmic i d'humitat de terra. Les tarimes estan formades per planxes de 1x1mt. de tal manera que podem crear una superfície compacta de la mesura que requereixi l'esdeveniment, oferint una màxima estabilitat i garanties de seguretat. Instal·lem tarimes per a esdeveniments en superfícies planes però també podem solucionar qualsevol desnivell. En aquest cas  instal·lem rampes, l'opció més viable per garantir l'accés de persones amb mobilitat reduïda.

El lloguer de tarima per a esdeveniments és ideal per crear pistes de balls en casaments, aniversaris o celebracions, així com per a esdeveniments corporatius.

Si el seu esdeveniment requereix contractar un lloguer d'escenari o bé lloguer de tarima, en ambdós casos podem cobrir la superfície amb moqueta del color que necessiti.

Pot consultar a la nostra web a l'apartat de lloguer de tarimalloguer d'escenari per a més informació o sol·licitar-nos pressupost sense compromís.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.