Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Complements

Lloguer escenaris

1 /
Eventop Carpas disposa de lloguer d'escenaris, amb estructura d'alumini i acabat en fusta 100% antilliscant i hidròfuga de 21 mm de gruix, per a cobrir l'espai necessari per al seu esdeveniment.

Disposem de diferents alçades per muntar un escenari (mínim d'alçada 0,20mts. i regulable de 0,50 a 0,80mts.). La instal·lació d'un escenari es pot fer amb escala d'accés i amb faldó perimetral negre, per donar-li un perfecte acabat. Els escenaris, igual que les tarimes, es poden cobrir amb moqueta del color a escollir.

El lloguer d'escenari és ideal per a inauguracions, festes de fi de curs o celebracions especials, d'empresa o particulars, adaptant-nos a l'espai disponible i necessitat de cada tipus d'esdeveniment.

Els escenaris també estan disponibles amb opció de venda.

Si voleu donar un toc més especial al vostre esdeveniment, consulta el nostre servei de lloguer de carpescarpes model modular , carpes model Eventop VIP o carpes Shading (NOVEDAD) amb opcions de diferents mides i colors. 

Carpes de diferents mides que poden unir-se i així adaptar-nos a l'espai segons les necessitats de cada esdeveniment. Disponibles en diferents colors. Amb les nostres carpes pot crear espais oferint una imatge molt confortable i acollidora.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.