Lloguer escenaris

1 /

A Eventop Carpas no només disposem de carpes de lloguer , també de lloguer de tarimes així com  d'escenaris per a esdevenimentslloguer d'escenari a Barcelona. No només cobrim esdeveniments a Barcelona, ​​ens desplacem a qualsevol lloc de Catalunya.

A l'hora d'organitzar un esdeveniments en moltes ocasions cal llogar escenari , ja sigui un escenari de petites dimensions, per inauguracions, col·locar un DJ per amenitzar un esdeveniment, per a realitzar petits discursos o xerrades amb l´opció de complementar el lloguer d'escenari amb un faristol de metacrilat, així com el muntatge d'un gran escenari per a concerts, festes de fi de curs, esdeveniments esportius o celebracions especials, d'empresa o particulars.

Disposem d´escenaris de lloguer , amb estructura d'alumini i acabat en fusta 100% antilliscant i hidròfuga de 21 mm de gruix, per a cobrir l'espai necessari per al seu esdeveniment.

Disposem de diferents opcions d'altures per muntar un escenari (mínim d'altura 0,20mts. I regulable de 0,50 a 0,80mts.). La instal·lació d'un escenari de lloguer es complementa amb una escala d'accés, indispensable a partir de certa altura de l'escenari, i amb faldó perimetral negre, per donar-li un perfecte acabat. Els escenaris , a l'igual que les tarimes de lloguer, es poden cobrir amb moqueta de color, escollit pel client.

Els nostres escenaris estan formats per la unió de tarimes de 2x1mt. o 1x1mt. creant un escenaris de les mesures necessàries per a cada tipus d'esdeveniment i adaptant-nos a l'espai disponible.

Els escenaris també estan disponibles amb opció de venda. No dubti en consultar-nos a través de la nostre web, fem pressupostos personalitzats sense compromís.

Escenaris per esdeveniments

Si voleu donar un toc més especial al vostre esdeveniment, consulteu el nostre servei de lloguer de carpes , carpes model modularcarpes model Eventop VIPcarpes Shading (NOVETAT).

Lloguer de carpes a Barcelona de diferents mides que poden unir-se i així adaptar-nos a l'espai segons les necessitats de cada esdeveniment. Disponibles en diferents colors. Amb les nostres carpes de lloguer es poden crear espais oferint una imatge confortable i acollidora.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars

 • Parasols

  Parasols

  Eventop Carpas disposa del lloguer de parasols per cobrir petits espais.
  Veure més
 • Lloguer de catenàries

  Lloguer de catenàries

  Eventop Carpas disposa de lloguer de catenàries , tant cinta retràctil com de cordó.

  Veure més
 • Faristols

  Faristols

  Eventop Carpas disposa de lloguer de faristols, constituït per una solguda estructura de metrakilato amb una base de fusta, ideal per a tot tipus de conferències.
  Veure més
 • WC Portàtil

  WC Portàtil

  Eventop Carpas disposa de lloguer de wc portàtils ecològics que funcionen mitjançant un sistema molt semblat al dels avions o trens.
  Veure més
 • Climatització

  Climatització

  Servei de lloguer d'estufes, lloguer de calefacció, lloguer d'aire condicionat, lloguer de polvoritzador d'aigua.
  Veure més
 • Mobiliari Chillout

  Mobiliari Chillout

  Eventop Carpas disposa de lloguer de mobiliari chill out amb el disseny i creació d'espais singulars.
  Veure més
 • Cobriment Piscines

  Cobriment Piscines

  Eventop Carpas desenvolupa projectes complets i personalitzats per cobrir piscines de forma temporal.
  Veure més