24 Mar 2022

Saló de l´Ensenyament 2022

1 /

Eventop Carpas present un any més al Saló de l´Ensenyament celebrat a Fira Barcelona del 16 al 20 de març amb el muntatge de diverses carpes de lloguer model Eventop per crear espais d´accés i on poder realitzar diferents activitats.

Instal·lem igualment tarima de lloguer per a cadascuna de les carpes per a esdeveniments amb rampes d'accés i il·luminació i per a la seva subjecció, ja que no ser possible ancorar les carpes de lloguer per a esdeveniments a terra, utilitzem contrapesos folrats del mateix color que la carpa.

El servei de lloguer de carpes per a esdeveniments i lloguer de tarima per a esdeveniments és perfecte per crear espais temporals.

El model de carpes de lloguer Eventop és tipus haima de mides 5x5m o 4x5m i es poden unir fins a crear la superfície necessària segons cada esdeveniment.

No dubteu a sol·licitar-nos pressupost de lloguer de carpes o bé de lloguer de tarima
 • Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?
  17 Mar

  Què model de carpa necessitem per el nostre esdeveniment?


  Llogar carpes per a esdeveniments és molt popular i cada vegada adquireix més presencia pràcticament en tot tipus d´esdeveniments.

 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
 • Harley Days Barcelona 2015
  03 Jul

  Harley Days Barcelona 2015


  Barcelona Harley Days compta amb Eventop Carpas per cobrir espais d'exposició i restauració amb les nostres Carpes model Eventop, al major esdeveniment urbà de la marca Harley Davidson a Europa que és, des de 2008, el Barcelona Harley Days.

Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.