24 Mar 2022

Saló de l´Ensenyament 2022

1 /

Eventop Carpas present un any més al Saló de l´Ensenyament celebrat a Fira Barcelona del 16 al 20 de març amb el muntatge de diverses carpes de lloguer model Eventop per crear espais d´accés i on poder realitzar diferents activitats.

Instal·lem igualment tarima de lloguer per a cadascuna de les carpes per a esdeveniments amb rampes d'accés i il·luminació i per a la seva subjecció, ja que no ser possible ancorar les carpes de lloguer per a esdeveniments a terra, utilitzem contrapesos folrats del mateix color que la carpa.

El servei de lloguer de carpes per a esdeveniments i lloguer de tarima per a esdeveniments és perfecte per crear espais temporals.

El model de carpes de lloguer Eventop és tipus haima de mides 5x5m o 4x5m i es poden unir fins a crear la superfície necessària segons cada esdeveniment.

No dubteu a sol·licitar-nos pressupost de lloguer de carpes o bé de lloguer de tarima
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.