Lloguer de Tarimes per a Carpes

1 /

LLOGUER DE TARIMES PER A CARPES

El servei de lloguer de carpes per a esdeveniments és cada cop més sol·licitat a l'hora d'organitzar un esdeveniment ja que les carpes Barcelona són estructures temporals de ràpid muntatge amb diferents mides i colors a escollir.

Però si volem destacar al nostre esdeveniment és ideal incorporar un terra a les carpes de lloguer. Amb el lloguer de tarimes per esdeveniments cobrim l'espai de les carpes encaixant a la seva perfecció, creant una superfície compacta. Les tarimes fabricades en fusta ofereixen més calidesa i protecció als assistents de la humitat del sòl.

També disposem de l´opció d´emmoquetar la tarima de fusta del color a triar pel client.

No dubteu a sol·licitar-nos pressupost de lloguer de carpes Barcelona i lloguer de tarimes per a esdeveniments. Us oferirem un projecte personalitzat i adequat al vostre esdeveniment.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars