Tarimes

1 /

A Eventop Carpas no només som especialistes en fabricació i lloguer de carpes, també fabriquem les nostres pròpies tarimes i pistes de ball. Som una empresa situada a Barcelona líders del sector, amb productes certificats i de gran qualitat. Oferim els nostres serveis a tot Catalunya.

Disposem d'un producte molt flexible, capaç d'adequar-se a qualsevol espai gràcies a la seva estructura rastrelada d'alumini, amb un sistema modular de planxes de tarima de fusta envernissada, de 1x1mts, desmuntables i acoblables entre si de màxima estabilitat i garanties de seguretat, tant en llocs plans com amb desnivell, adaptant-nos a cada superfície.

Les tarimes estan dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat del sòl, creant una superfície compacta i flotant. En el lloguer de tarima i de pista de ball es pot afegir faldó perimetral negre i rampes d'accés si fos necessari. Són el complement perfecte per al muntatge de les nostres carpes, creant espais càlids i acollidors, per a tot tipus d'esdeveniments: casaments, presentacions de productes, exposicions de vehicles, esdeveniments corporatius, esdeveniments esportius o esdeveniments particulars.

Totes les nostres tarimes estan disponibles per a Venda o Lloguer, perquè així el professional o particular pugui escollir l'opció que millor s'adapti a les seves

Les tarimes estan dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat de terra, creant una superfície compacta i flotant.

Són el complement perfecte per al muntatge de les nostres carpes, tant en el servei de llogar carpes modulars com llogar carpes Eventop VIP, ja que vam crear espais compactes, càlids i acollidors. El lloguer de carpes i el lloguer de tarima és ideal per a tot tipus d'esdeveniments: casaments, presentacions de productes, exposicions de vehicles, esdeveniments corporatius, esdeveniments esportius o esdeveniments particulars.

En cas de no necessitar carpa i trien només lloguer de tarima, també podem crear pista de ball, ideals en les nits d'estiu. A el servei de lloguer de tarima es pot afegir faldó perimetral negre i rampes d'accés si fos necessari, en cas d'haver desnivell en el terreny o bé simplement per facilitar l'accés als convidats.

La tarima també es pot cobrir amb moqueta firal, amb varietat de colors a escollir pel client.


Tarimes per a esdeveniments

Totes les nostres tarimes estan disponibles per a Venda o Lloguer, perquè així el professional o particular pugui escollir l'opció que millor s'adapti a les seves necessitats, és a dir, si és per a un esdeveniment temporal, la nostra recomanació és llogar una tarima , en canvi, si és per a un temps a llarg termini o indefinit la millor opció és la venda de la tarima.

No dubti a sol·licitar pressupost sense compromís per al lloguer de tarima per al seu esdeveniment o bé venda. Li oferirem un projecte personalitzat.

També disposem de servei de lloguer de carpescarpes de diferents mides i colors. Amb les nostres carpes pot crear diversos espais confortables segons la necessitat de cada esdeveniment.

Per a més informació i detall de les nostres carpes visiti a la nostra web l'apartat de carpes modulars , carpes Eventop VIP o carpes Shading , on trobareu una varietat de possibilitats, mida de carpes, colors i complements, per crear espais acollidors segons requereixi cada esdeveniment.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars