Lloguer de Tarimes per a cobrir piscines

1 /

LLOGUER DE TARIMES PER A COBRIR PISCINES

Si necessiteu espai al vostre jardí i la piscina us ho impedeix, no us preocupeu, a Eventop Carpas tenim la solució: disposem de lloguer de tarimes d'exterior per cobrir piscines de forma temporal i així crear un espai extra on gaudir del vostre esdeveniment.

Les tarimes de lloguer Barcelona estan fabricades amb fusta envernissada; un producte flexible gràcies a la seva estructura rastrelada d'alumini i al sistema modular de tarimes d'1x1m.

Sol·liciteu pressupost sense compromís dels nostres serveis de lloguer de tarimes per a esdeveniments Barcelona o Catalunya així com lloguer de carpes modulars, lloguer de carpes Eventop o lloguer de carpes grans per a esdeveniments. Us oferirem la millor solució que s'adapti a les necessitats del vostre esdeveniment

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars