Lloguer de tarima per a pista de ball

1 /

LLOGUER DE TARIMES PER A PISTA DE BALL

El lloguer de tarimes per a esdeveniments no només és ideal per acoblar a les nostres carpes de lloguer, són molt pràctiques per formar una superfície compacta i cobrir un terreny irregular, amb desnivell o amb gespa i crear una pista de ball donant més confort a els convidats.

Les tarimes de lloguer Barcelona estan formades per plaques de tarima de fusta envernissades de mides 1x1m dissenyades com a aïllament tèrmic i de la humitat. D'aquesta manera podem aconseguir la mida necessària per a cada esdeveniment.

El lloguer de tarimes per a exteriors Barcelona és ideal com a pista de ball per a casaments, per fer activitats esportives tant a l'exterior com a l'interior, o bé com a espai per oferir un còctel als nostres convidats juntament amb el lloguer de para-sols Barcelona.

El servei de lloguer de tarima per a esdeveniments com a pista de ball es pot complementar amb faldó perimetral negre per donar-li un toc d´elegància així com rampes d´accés en cas que es requereixi.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars