10 Des 2018

7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018

1 /
Eventop Carpas present un any més a la 7a. Edició del Festival DAU Barcelona 2018. Un festival al voltant dels jocs de taula amb una gran participació, per a petits i grans, celebrat del 24 al 25 de novembre al barri de Sant  Andreu.
Gran muntatge a la Plaça Can Fabra amb les nostres carpes model Eventop VIP unides combinant el color dels sostres amb beige i negre, simulant un tauler de d´escacs amb cortines de tancament beige i transparents donant llum i amplitud a l´espai. També ens sol.liciten el servei de lloguer de tarima i il.luminació amb focus LED. A l ínterior de Fabra i Coats vam crear una segona ubicació amb carpes igulament unides.
Amb les nostres carpes model Eventop VIP, tipus haima de fabricació pròpiz, vam creem espais únics i acollidors ideals tant per a esdeveniments corporatius com particulars.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.