10 Des 2018

7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018

1 /
Eventop Carpas present un any més a la 7a. Edició del Festival DAU Barcelona 2018. Un festival al voltant dels jocs de taula amb una gran participació, per a petits i grans, celebrat del 24 al 25 de novembre al barri de Sant  Andreu.
Gran muntatge a la Plaça Can Fabra amb les nostres carpes model Eventop VIP unides combinant el color dels sostres amb beige i negre, simulant un tauler de d´escacs amb cortines de tancament beige i transparents donant llum i amplitud a l´espai. També ens sol.liciten el servei de lloguer de tarima i il.luminació amb focus LED. A l ínterior de Fabra i Coats vam crear una segona ubicació amb carpes igulament unides.
Amb les nostres carpes model Eventop VIP, tipus haima de fabricació pròpiz, vam creem espais únics i acollidors ideals tant per a esdeveniments corporatius com particulars.
 • CSIO Barcelona 2021
  14 Gen

  CSIO Barcelona 2021


  Nova edició de CSIO celebrat a Barcelona on Eventop Carpas ha realitzat el muntatje de carpes VIP amb tarima
 • Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments
  02 Mar

  Subjecció per Seguretat en carpes per esdeveniments


  Per Seguretat i Normativa a Eventop Carpas utilitzem contrapesos per subjectar les nostres carpes, si no és possible ancorar a terra o subjectar-les amb tensors o piquetes en l´entorn.
 • Barcelona Beach Festival 2016
  01 Ago

  Barcelona Beach Festival 2016


  Barcelona Beach Festival 2016 compta amb Eventop Carpas per cobrir lels seus espais de restauració amb les nostres Carpes model Eventop VIP.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.