13 Oct 2021

Automobile Barcelona 2021

1 /

Després de diversos mesos d'ajornament a causa de la pandèmia, torna a Barcelona l'Automobile Barcelona, ​​Saló Internacional de l'Automòbil organitzat per Fira Barcelona, ​​punt de trobada de les més importants marques de vehicles. Esdeveniment amb anys d'història i molt esperat pels aficionats als vehicles de quatre rodes i la mobilitat en general.

L'esdeveniment celebrat a Montjuïc del 2 al 10 d'octubre ha registrat una gran afluència de públic, tant professionals com particulars.

Un any més Eventop Carpas està present amb el servei de lloguer de carpes a Barcelona. Instal·lem les nostres carpes de lloguer per a diferents marques, tant carpes model modular com carpes Eventop VIP. Degut a que a la via pública no és possible ancorar les carpes a terra, subjectem les nostres carpes amb contrapesos.

Algunes marques ens han sol·licitat també lloguer de tarima a Barcelona per mostrar les seves últimes novetats i per oferir un major confort als seus convidats
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.