13 Oct 2021

Automobile Barcelona 2021

1 /

Després de diversos mesos d'ajornament a causa de la pandèmia, torna a Barcelona l'Automobile Barcelona, ​​Saló Internacional de l'Automòbil organitzat per Fira Barcelona, ​​punt de trobada de les més importants marques de vehicles. Esdeveniment amb anys d'història i molt esperat pels aficionats als vehicles de quatre rodes i la mobilitat en general.

L'esdeveniment celebrat a Montjuïc del 2 al 10 d'octubre ha registrat una gran afluència de públic, tant professionals com particulars.

Un any més Eventop Carpas està present amb el servei de lloguer de carpes a Barcelona. Instal·lem les nostres carpes de lloguer per a diferents marques, tant carpes model modular com carpes Eventop VIP. Degut a que a la via pública no és possible ancorar les carpes a terra, subjectem les nostres carpes amb contrapesos.

Algunes marques ens han sol·licitat també lloguer de tarima a Barcelona per mostrar les seves últimes novetats i per oferir un major confort als seus convidats
 • 12è Festival de la Ciència 2018
  10 Des

  12è Festival de la Ciència 2018


  12è Edició del Festival de la Ciència sol·licita a EVENTOP CARPAS el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

 • Carpes VIP per inauguració de Restaurant
  19 Nov

  Carpes VIP per inauguració de Restaurant


  Eventop Carpas present amb el lloguer de carpes VIP beix i transparents per inauguració de Restaurant a Barcelona.
 • Escenaris i Tarimes
  22 Jun

  Escenaris i Tarimes


  Eventop Carpas present a diferents esdeveniments  amb el muntatge dels seus escenaris, tarimes i pistes de ball per a inauguracions, festes de fi de curs i celebracions especials.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.