28 Jun 2018

Carpes Eventop VIP en esdeveniment esportiu

1 /
Important esdeveniment esportiu celebrat a Barcelona sol·licita els serveis de Eventop Carpas per al muntatge de les nostres carpes model Eventop VIP. Realitzem el servei de lloguer de carpes tipus haima color negre amb cortines de tancament del mateix color i lloguer de tarima creant diferents espais.
Les nostres carpes model Eventop, de fabricació pròpia amb estructura de biga d'avet laminada envernissada, són ignífugues i impermeables amb canalització incorporada en l'estructura.
En Eventop Carpes la seguretat és primordial. Així doncs, per seguretat i Normativa, quan no és possible ancorar les carpes a terra o subjectar-les en l'entorn utilitzem contrapresos.
Complementem el muntatge amb la instal·lació de para-sols color cru, de mesures 3x3mts. d'alumini lacat en fusta
 • Avantatges de llogar Carpes per a Casaments
  17 Feb

  Avantatges de llogar Carpes per a Casaments


  A l'hora d'organitzar un casament és important tenir present l'opció de llogar carpes per protegir els convidats del sol, la pluja o el vent.
 • Carpes Modulars de lloguer
  03 Nov

  Carpes Modulars de lloguer


  Lloguer de carpes modulars per a esdeveniment esportiu celebrat a Cabrils
 • 6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017
  27 Nov

  6ª Edició Festival Dau Barcelona 2017


  Eventop Carpas present amb el montatge de carpes model EVENTOP VIP, totes amb tarima, a la 6ª Edición del DAU BARCELONA,  esdeveniment celebrat del 17 al 26 de noviembre, al recinte de Fabra i Coat.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.