05 Jul 2019

Rock Fest Barcelona 2019

1 /
Barcelona acull un any més la 6a Edició del Festival Rock Fest 2019, important esdeveniment musical per als amants del Rock i Metall ubicat al Parc de Can Zam, on es pot gaudir durant 4 dies de una gran varietat d´actuacions dels millors grups del món del Rock així com d'espais i activitats al recinte.

Eventop Carpas cobreix una àmplia zona de Restauració amb el lloguer de carpes model Eventop VIP color negre i lloguer de tarima, creant un espai confortable i de descans.

També instal·lem les nostres carpes modulars igualment de color negre, per a les barres del recinte a la zona de concerts.
 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
 • 7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018
  10 Des

  7a. Edició Festival Dau Barcelona 2018


  Eventop Carpas present un any més en la 7a Edició del Festival DAU Barcelona 2018, amb el lloguer de carpes i lloguer de tarima, creant dos espais diferents.
 • Carpes Modulars de lloguer
  11 Mar

  Carpes Modulars de lloguer


  Servei de lloguer de carpes modulars per a celebració d´esdeveniment celebrat a Barcelona.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.