05 Jul 2019

Rock Fest Barcelona 2019

1 /
Barcelona acull un any més la 6a Edició del Festival Rock Fest 2019, important esdeveniment musical per als amants del Rock i Metall ubicat al Parc de Can Zam, on es pot gaudir durant 4 dies de una gran varietat d´actuacions dels millors grups del món del Rock així com d'espais i activitats al recinte.

Eventop Carpas cobreix una àmplia zona de Restauració amb el lloguer de carpes model Eventop VIP color negre i lloguer de tarima, creant un espai confortable i de descans.

També instal·lem les nostres carpes modulars igualment de color negre, per a les barres del recinte a la zona de concerts.
 • Carpes instal·lades en un espai amb desnivell
  06 Abr

  Carpes instal·lades en un espai amb desnivell


  Ha de realitzar un esdeveniment a casa seva i l'únic espai que disposa té desnivell? En Eventop Carpas ens adaptem a totes les necessitats.
 • Escenaris i Tarimes
  22 Jun

  Escenaris i Tarimes


  Eventop Carpas present a diferents esdeveniments  amb el muntatge dels seus escenaris, tarimes i pistes de ball per a inauguracions, festes de fi de curs i celebracions especials.
 • Carpes modulars per esdeveniment
  20 Des

  Carpes modulars per esdeveniment


  Muntatge de les nostres carpes modulars per esdeveniment esportiu
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.