03 Mar 2022

Carpes VIP al Circuit de Catalunya

1 /

Eventop Carpas present amb el muntatge de lloguer de carpes model Eventop VIP per a esdeveniment celebrat al Circuit de Catalunya a Montmeló.

Per a les entrevistes dels pilots requereixen un espai exterior cobert. Per això creem una superfície de mesures 15x10m amb la instal·lació de 6 carpes de lloguer VIP color Negre. Les carpes per esdeveniments VIP d´estructura tipus haima amb bigues de fusta ofereixen una imatge de luxe i confort.

A aquest model de carpes de lloguer per esdeveniments se li poden instal·lar cortines de tancament del mateix color que la carpa o transparents, acoblar tarima de lloguer per esdeveniments o il·luminació amb focus LED, en cas de necessitat.

Per a més informació dels nostres models de carpes de lloguer visiteu l'apartat de lloguer de carpes Eventop o lloguer de carpes modulars.

 • Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015
  19 Nov

  Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2015


  Eventop Carpas està present amb les seves Carpes model Eventop, a la 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que bat novament el rècord històric de participació de cellers que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona
 • 12è Festival de la Ciència 2018
  10 Des

  12è Festival de la Ciència 2018


  12è Edició del Festival de la Ciència sol·licita a EVENTOP CARPAS el servei de lloguer de carpes i lloguer de tarima.

 • Lloguer d´escenari per Esdeveniments
  13 Des

  Lloguer d´escenari per Esdeveniments


  Presentem muntages dels nostes escenaris realitzats per a diferentes esdeveniments.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.