06 Jun 2016

Primavera Sound 2016

1 /
Al Primavera Sound 2016, un dels festivals més importants de l'estiu, esdeveniment musical celebrat a al Port del Forum de Barcelona amb més de 20.000 visites, Eventop Carpas està present amb el lloguer de carpes model Eventop VIPlloguer de carpes Modularslloguer de tarima.

El muntatge es realitza per crear un espai amb les nostres carpes VIP negres unides, carpes de fabricació pròpia amb estil haima i bigues laminada de fusta, alumini i acer inoxidable, amb cortines de tancament i tarima, i un altre espai amb carpes modulars negres 4x4mts unides, també amb tarima, per ubicar diferents zones d'oci i restauració durant tot l'esdeveniment.
 • Festival Dau Desembre 2016
  27 Des

  Festival Dau Desembre 2016


  Dau Barcelona arriba a la 5ª. Edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc a Fabra i Coats on Eventop Carpas un any més está present amb les seves carpes model Eventop VIP.
 • NOVUM - FESTIVAL DE CIÈNCIA, TECNOLOGIA I INNOVACIÓ BARCELONA 2015 INNOVACIÓ
  25 Abr

  NOVUM - FESTIVAL DE CIÈNCIA, TECNOLOGIA I INNOVACIÓ BARCELONA 2015 INNOVACIÓ


  Dissabte passat 25 i el diumenge 26 d'abril, es va organitzar NOVUM - el Festival de Ciència, Tecnologia i Innovació a la Plaça de Glòries de Barcelona, on Eventop Carpas va estar present.

 • Sant Cugat Ve de Gust 2019
  11 Jun

  Sant Cugat Ve de Gust 2019


  Eventop Carpas present un any més a la Fira gastronómina 'Veu de Gust' celebrada a Sant Cugat, amb el muntages de carpes model Eventop Vip.
Ampliar
Tancar

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.