Carpes Plegables

1 /

Les Carpes plegables són ideals per a petits esdeveniments, carpes per a fires d'artesans, carpes per a fires de mostra, carpes per a jardins particulars...

Llogar carpes plegables és una opció senzilla i econòmica. Són carpes de fàcil muntatge i pràctiques, de format petit, en només uns minuts es munten sense necessitat d'usar eines, afavorint les activitats en interior i a l'aire lliure. Les carpes plegables es componen d'estructura d'alumini i lona ignífuga en color blanc, de mesura 3x3mts amb cortines de tancament de el mateix color, en cas de necessitar-les, i contrapesos.

Carpes plegables per a festes i esdeveniments

Però si voleu donar un toc més especial al vostre esdeveniment consulti les nostres carpes modulars, de diferents mides i amb varietat de colors que creen espais més càlids i acollidors, podem unir-les i així cobrir superfícies de la mesura que cada esdeveniment requereixi. Aquestes carpes són funcionals, més estables i ofereixen un major confort per als convidats.

També disposem de lloguer de carpes model Eventop VIP, amb sostres tipus haima, totes les carpes amb cortines de tancament del mateix color que els sostres de les carpes. Aquest és un model de carpes exclusiu: Carpes per a casaments, carpes per aniversaris, carpes per a esdeveniments corporatius, carpes per a celebracions, carpes per a inauguracions ...

A l'igual que les carpes plegables disposen de contrapesos, les carpes modularscarpes Eventop tenen l'opció d'ancorar a terra o utilitzar contrapesos per a la seva subjecció. Important per seguretat i normativa.

Juntament amb el lloguer de carpes modulars o lloguer de carpes Eventop VIP, oferim l'opció de llogar tarima, i així  fem una estructura compacta, amb una superfície uniforme de fusta envernissada per afavorir la comoditat dels assistents. El lloguer de tarima també s'utilitza com aïllament tèrmic.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars