Carpes

Carpes Plegables

1 /
Les Carpes plegables són ideals per a petits esdeveniments, fires d'artesans, petites fires de mostra, etc...

És una carpa de fàcil muntatge i pàctica, en només uns minuts es munta sense necessitat d'usar eines, afavorint les activitats en interior i a l'aire lliure.

Les carpes plegables es componen d'estructura d'alumini i lona ignífuga en color blanc, mesura 3x3mts amb cortines de tancament y contrapesos.

Però si voleu donar un toc més especial al vostre esdeveniment, consulta les nostres carpes modulars o carpes Eventop VIP, de diferents mides i amb varietat de colors que creen espais més càlids i acollidors.

Disposem de lloguer de carpes model Eventop VIP, amb sostres tipus haima, totes les carpes amb cortines de tancament.

També oferim lloguer de carpes modulars, carpes de diferents mides i colors per adaptar-nos a l'espai i les necessitats de cada esdeveniment.

Totes les nostres carpes, siguin carpes modulars o bé carpes Eventop VIP, tenen l'opció d'instal·lar tarima per comoditat i confort, dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat del sòl.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.