Carpes per a Casaments

1 /

Celebrar un casament és un esdeveniment únic i molt especial per als nuvis i convidats. Actualment moltes parelles trien celebrar el casament a l'aire lliure, en jardins particulars, o terrasses de masies especialitzades en casaments. Però per protegir els convidats, tant del sol com de la possible pluja, les nostres carpes de lloguer són ideals.

A Eventop Carpas disposem d'un equip professional amb una àmplia experiència, que dissenyaran un projecte personalitzat, amb una gran varietat de models de carpes de lloguer per a casaments a escollir, així com de mides i colors, ja sigui per a un casament íntim, amb carpes model Eventop o carpes modulars, com per a un gran de casament amb carpes per a grans esdeveniments, personalitzant cada detall segons les necessitats i gustos de les parelles.

Les nostres carpes per a esdeveniments disposen de certificat d'homologació, són impermeables, resistents al vent i ignífugues. Carpes fabricades amb materials d´alta qualitat cuidades al detall.

Complements per al lloguer de carpes per a casaments  

Explica’ns la teva idea i nosaltres li donarem forma oferint la millor solució per al vostre casament. Mimem tots els detalls perquè l'esdeveniment es converteixi en un moment únic i especial.

Disposem de complements necessaris per a què les nostres carpes per a esdeveniments ofereixin una imatge de luxe i confort: instal·lem tarima de lloguer envernissada per crear una superfície compacta i d'aïllament tèrmic, il·luminació per a la carpa, climatització segons l'estació de l'any, para-sols per celebrar el còctel , pista de ball, teles de decoració… una infinitat de possibilitat per crear un ambient perfecte per a aquest dia tan especial

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars