Carpes Transparents

1 /

Tant el nostre model de Carpes per a esdeveniments EVENTOP, amb sostres tipus haima i bigues de fusta, així com tota la gamma de carpes de lloguer Hall (carpes Bell-End, carpes Arcàdia o carpa Aura) poden instal·lar-se amb sostres transparents per poder gaudir de l'entorn exterior i esdevenir una carpa TRANSPARENT totalment. Si l'esdeveniment ho requereix es poden col·locar telers de decoració i il·luminació per a carpes per donar un glamur més gran l'esdeveniment.

A les carpes de lloguer per a esdeveniments també podem instal·lar complements per a carpes: lloguer de tarimalloguer d'escenari amb o sense moqueta, així com climatització o mobiliari.

Models de carpes de lloguer per a esdeveniments corporatius o particulars. No dubteu a sol·licitar-nos pressupost de lloguer de carpes; disposem d'una gran varietat de mides, formes i colors per oferir-vos la solució més adequada segons les necessitats del vostre esdeveniment, preparant-vos un projecte personalitzat.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars