Carpes Magatzem

1 /
Les nostres Carpes magatzem de gran capacitat i amb estructura a dues aigües, estan enfocades a la cubriment d'un espai diàfan amb l'objectiu d'augmentar l'activitat de qualsevol empresa en totes les èpoques de l'any.

Amb aquest sistema de carpes , aconseguim realitzar instal·lacions de magatzematge, noces, convencions i tot tipus d'esdeveniments. Són fàcilment desmuntables i s'acoblen a qualsevol espai ja que disposem diferents mesures de pòrtic (5, 8, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 40 i 50 mts.)

La carpa magatzem es pot completar amb llum ambienti o personalitzada, tarima de fusta autoflotant, moqueta, teles de gala en color blanc o a triar combinades entre elles, doble sostre, portes d'emergència, climatització (aire condicionat o calefacció) i il·luminació.


Les nostres lones són ignifugues complint la normativa M2 tant en transparent, translúcid i opac.


Tots els nostres muntatges de lloguer de carpes estan realitzats complint la norma UNE-EN 13782.

Si voleu donar un toc més especial a l'esdeveniment disposem de carpes model Eventop VIP, amb sostres tipus haima, carpes de color negre, beix, transparents o bé combinant colors dels sostres de les carpes o les cortines.

També oferim lloguer de carpes modularscarpes de diferents mesures per adapatarnos a l'espai i de varietat de colors (negre, beix o bordeus). Totes les nostres  carpes tenen l'opció d'incorporar lloguer de tarima per aconseguir un espai més acollidor i càlid.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars